Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

2 maj 2024

© 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Komedi, reality, drama, action och dokumentär. Som vanligt finns något för alla. Längtar du tillbaka till 90-talet? Spana då in Ace of Base-dokumentären. Eller låt släkten i Mitt stora feta grekiska bröllop 3 få underhålla dig.

Filmpremiärer i maj

Doggy Style (2023)

Komedi. Premiär 1 maj från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

När Reggie, en naiv, obevekligt optimistisk Border Terrier, blir dumpad på stadens ruskiga gator av sin lodis till ägare, Doug, är Reggie övertygad om att hans älskade husse aldrig avsiktligt skulle överge honom. Men när han träffar den snacksaliga, konstant svärande Boston Terriern Bug, en herrelös jycke som älskar sin frihet och tror att ägare är för förlorare, inser Reggie slutligen att han varit i ett toxisk relation och börjar se Doug som det hjärtlösa äckel han är.

Med: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park och Isla Fisher

The Equalizer 3 (2023)

Action, thriller. Premiär 3 maj i Tele2 Play och Viaplay

Elitlegosoldaterna återförenas. The Expendables är teamet som tillkallas när inga andra alternativ återstår. Men nya medlemmar med nya stilar och taktiker kommer ge "nytt blod" en helt ny innebörd.

Med: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Eugenio Mastrandrea och Gaia Scodellaro

After Ever Happy (2022)

Drama, romantik. Premiär 17 maj i Tele2 Play och Viaplay

Tessa och Hardin står vid ett vägskäl: Kommer Tessa fortsätta försöka rädda Hardin och deras förhållande eller är det dags för henne att försöka rädda sig själv?

Med: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Chance Perdomo och Mira Sorvino

Mitt stora feta grekiska bröllop 3 (2023)

Komedi, drama. Premiär 22 maj från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Efter att familjens patriark har gått bort vill Toula söka upp sin fars barndomsvänner och snart reser familjen Portokalos till Grekland för en hjärtevärmande släktträff full av kärlek, vändningar och förvecklingar.

Med: Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris och Gia Carides

Seriepremiärer i maj

Ace of Base - All That She Wants

Dokumentär. Premiär 1 maj i Tele2 Play och Viaplay

Ace of Base blev snabbt kända genom MTV och som etta på topplistorna överallt. Men vid den tiden var det ingen som kände till Ulf Ekbergs förflutna i Göteborgs högerextrema kretsar.

Hidden - säsong 3

Krim, drama. Säsong 3 har premiär 1 maj i Tele2 Play

När en ung kvinna hittas död vid sidan av en flod, försöker utredarna Cadi John och Owen Vaughan ta reda på hennes identitet. Under tiden inser de att hon bara är en av ett flertal försvunna kvinnor i området.

Alert: Missing Persons Unit - säsong 2

Krim. Premiär 8 maj i Tele2 Play och Viaplay

Scott Caan och Dania Ramirez återvänder i den andra säsongen av den populära procedurserien i huvudrollerna. Premissen förblir densamma, varje avsnitt är en nervpirrande sökning efter en försvunnen person, men i säsong två expanderar ensemblen med en ny chef för huvudrollerna, samt en mästerhackande vän, Wayne. Wayne visar sig dock vara en kvinna, och inte heller en oattraktiv sådan.

The Family Stallone - säsong 2

Reality. Säsong 2 har premiär 16 maj på SkyShowtime som du ser i Tele2 Play.

Sylvester Stallone låter tittarna ta del av hans vardag tillsammans med frun Jennifer Flavin och deras tre döttrar, Sophia, Sistine och Scarlet.

S.W.A.T - säsong 7

Action, krim. Premiär 30 maj i Tele2 Play och Viaplay

Hondo rekryteras för att leda en S.W.A.T-enhet i L.A. Han är plikttrogen och lojal mot kollegorna i blått, men hans ursprung från de gator som han nu patrullerar leder till vissa inre konflikter.

Allt och Eva - pågår just nu

Drama. Serien pågår i Tele2 Play och Viaplay just nu med säsongsavslutning 12 maj.

I "Allt och Eva" möter vi Eva som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads, som verkar perfekt.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du bara bredband från Boxer?
Våra streamingpaket Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2, Boxer eller Comviq. I alla streamingpaket ingår även SkyShowtime, Viaplay och mycket mer.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.