Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

1 juni 2023

Inför sommaren fyller vi vårt streamingpaket med ett gäng nya filmer som Poker Face och Ticket to Paradise. Dessutom har nya säsonger av bl.a. Star Trek: Strange New Worlds och The Outlander premiär. Mycket nöje!

Filmpremiärer i juni

Poker Face (2022)

Thriller. Premiär 1 juni i Tele2 Play

Filmen utspelar sig i pokervärlden, där Crowe är techmiljardären och storspelaren Jake Foley, som ger sina bästa vänner en kväll de sent ska glömma - en chans att vinna mer pengar än de någonsin drömt om. Men för att få spela måste de offra det de ägnar sina liv åt att försöka behålla: sina hemligheter. Under pokerpartiets gång blir vännerna varse vad som verkligen står på spel.

Med: Russell Crowe, Liam Hemsworth, Daniel MacPherson, Matt Nable, Lynn Gilmartin

Ticket to Paradise (2022)

Komedi. Premiär 7 juni från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Ett skilt par hamnar oväntat på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Med: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier

The Forgiven (2020)

Drama. Premiär 13 juni från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

David och Jo Henninger är på väg till en fest i en exklusiv villa uppe i Atlasbergen i Marocko. Längs vägen kör de på en ung man och bestämmer sig för att ta med kroppen av rädsla att väcka uppmärksamhet.

Med: Ralph Fiennes, Jessica Chastain, Matt Smith, Abbey Lee, Caleb Landry Jones

Halloween Ends (2022)

Thriller, skräck. Premiär 14 juni från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Det har gått fyra år sedan Michael Myers sågs senast. Laurie Strode bor tillsammans med sitt barnbarn Allyson och har snart skrivit färdigt sina memoarer.

Med: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell

Bros (2022)

HBTQ, komedi. Premiär 16 juni från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Två män som är rädda för att binda sig börjar visa sina mer sårbara sidor när deras starka attraktion förvandlas till något som liknar ett förhållande.

Med: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Guy Branum, Miss Lawrence, TS Madison

Lyle, Lyle, Crocodile (2022)

Barn. Premiär 23 juni i Tele2 Play och Viaplay

När familjen Primm flyttar till New York City har deras son Josh svårt att anpassa sig till sin nya skola och vänner. Allt detta förändras när han upptäcker Lyle - en sjungande krokodil.

Med: Javier Bardem, Winslow Fegley, Shawn Mendes, Constance Wu, Scoot McNairy

Seriepremiärer i juni

Statsministern Helle Thorning-Schmidt

Dokumentär. Premiär 12 juni i Tele2 Play och Viaplay

Den tills nu okända historien om Helle Thorning-Schmidt, Danmarks första kvinnliga statsminister. Från det politiska landskapet, medias fördomar och maktkampen som försökte förringa hennes betydelse.

One Lane Bridge - säsong 2

Krim. Premiär 15 juni i Tele2 Play

Under en mordutredning vid Queenstowns ökända One Lane Bridge väcker den ambitiösa unga detektiven Ariki Davis oavsiktligt en andlig gåva som hotar fallet, hans karriär och hans liv.

Star Trek: Strange New Worlds - säsong 2

Drama, sci-fi. Säsong 2 har premiär 16 juni från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nya avsnitt varje vecka.

Kapten Pike, vetenskapsofficer Spock och Number One utforskar nya världar runt om i galaxen på U.S.S. Enterprise.

Outlander - säsong 7

Drama. Premiär 17 juni i Tele2 Play och Viaplay

Baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du endast bredband från Boxer?
Våra tre streamingpaket från Tele2 – Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2 och Boxer. I alla streamingpaket ingår även SkyShowtime, Viaplay och mycket mer.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.