Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

4 juli 2024

© 2022 IN SPLITTER, L.P. ALL RIGHTS RESERVED.

Upplev en härlig filmsommar med nyheter som Watcher, Asphalt City och Breaking, samt uppföljaren till The Dry – Force of Nature: The Dry 2. Dessutom har filmen om Bob Marleys liv premiär. Mycket nöje!

Filmpremiärer i juli och augusti

Watcher (2022)

Thriller. Premiär 5 juli i Tele2 Play och Viaplay

En ung amerikansk kvinna flyttar till Bukarest med sin man och börjar misstänka att en främling som iakttar henne från hyreshuset på andra sidan gatan kan vara en seriemördare som halshugger kvinnor.

Med: Maika Monroe, Karl Glusman, Burn Gorman, Madalina Anea, Flaviu Crisan

Asphalt City (2023)

Drama, thriller. Premiär 12 juli i Tele2 Play och Viaplay

Ollie Cross är en ung ambulanssjukvårdare som arbetar nattskift i New York City tillsammans med sin erfarna partner Gene Rutkovsky. Varje nödsamtal är ofta både farligt och oförutsägbart och varje dag riskerar de sina liv för att hjälpa andra.

Med: Sean Penn, Tye Sheridan, Gbenga Akinnagbe, Raquel Nave, Kali Reis

Force of Nature: The Dry 2 (2024)

Thriller. Premiär 18 juli i Tele2 Play och Viaplay

Handlingen kretsar kring en stad som drabbas av en förödande torka, vilket leder till en intensiv kamp för överlevnad. Mitt i detta kaos återvänder den tidigare polisen Aaron Falk, som nu är en privatdetektiv, för att undersöka en rad mystiska dödsfall som tycks vara kopplade till vattenbristen. När han gräver djupare i fallen, upptäcker han en konspiration som hotar att förgöra hela samhället.

Med: Eric Bana, Anna Torv, Deborra-Lee Furness, Robin McLeavy

Mrs. Harris Goes to Paris (2022)

Drama. Premiär 25 juli i Tele2 Play och Viaplay

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Med: Lesley Manville, Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Ellen Thomas, Anna Chancellor

Bob Marley: One Love (2024)

Drama, biografi. Premiär 6 augusti på SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Historien om Bob Marley, en stark berättelse om att övervinna motgångar och om livsresan bakom hans revolutionerande musik.

Med: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch, James Norton, Tosin Cole, Umi Myers

Miller's Girl (2024)

Drama. Premiär 9 augusti i Tele2 Play och Viaplay

En kreativ skrivuppgift resulterar i komplicerade konsekvenser för en lärare och hans begåvade student.

Med: Jenna Ortega, Martin Freeman, Bashir Salahuddin, Gideon Adlon, Dagmara Dominczyk

Breaking (2022)

Thriller. Premiär 16 augusti i Tele2 Play och Viaplay

När marinveteranen Brian Brown-Easley nekas stöd från Veterans Affairs kliver han in på en bank och tar flera av dess anställda som gisslan vilket lägger grunden för en pressad konfrontation med polisen. Filmen är baserad på en sann historia.

Med: John Boyega, Michael Kenneth Williams, Nicole Beharie, Connie Britton, Olivia Washington

Seriepremiärer i juli och augusti

Bargain - nyhet

Drama, thriller. Säsong 1 avsnitt 1-3 har premiär 4 juli på SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nytt avsnitt varje vecka.

Bargain skildrar mänsklighetens kamp för överlevnad efter en förödande jordbävning. Det avlägsna motellet där prostitution och förhandlingar om organförsäljning äger rum blir delvis förstört, vilket fångar både brottslingar och offer inuti. I det kaos som uppstår när de är helt avskurna från omvärlden och utan någon att lita på, måste de hitta ett sätt att överleva.

Law & Order (Revival) - säsong 3

Drama. Premiär 5 juli på SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Dick Wolfs hyllade procedurdrama återvänder för en helt ny säsong med historier tagna direkt från rubrikerna, som skildrar både polisen som utreder brott och distriktsåklagarna som åtalar gärningsmännen. New Yorks elitdetektiver och åklagare är engagerade i sanningen och rättvisan i den aldrig sinande kampen för att hålla sin stad säker.

Babylon Berlin - säsong 4

Thriller, krim. Premiär 18 juli i Tele2 Play

Berlin 1929. Gereon Rath, en ung poliskommissarie från Köln, förflyttas till Berlin för att lösa ett fall. Tillsammans med den unga stenografen Charlotte Ritter kommer han en skandal på spåren som ska vända upp och ner på hans liv.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du bara bredband från Boxer?
Våra streamingpaket Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2, Boxer eller Comviq. I alla streamingpaket ingår även SkyShowtime, Viaplay och mycket mer.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.