Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

5 december 2023

© 2023 Nintendo and Universal Studios. All Rights Reserved.

Poppa popcornen! I december har ett helt gäng nya filmer och serier premiär. Vad sägs om Super Mario Bros. Movie, Transformers: Rise of the Beasts, Spider-Man: Across the Spider-Verse samt serien om Bass Reeves? Mycket nöje!

Filmpremiärer i december

Ambulance (2022)

Action, thriller. Premiär 1 december i Tele2 Play och Viaplay

Krigsveteranen Will Sharp är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård. Hans adoptivbror erbjuder honom att vara med på ett bankrån i Los Angeles. Men när deras flykt går fel, kapar de desperata bröderna en ambulans.

Med: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González, Moses Ingram, Jackson White

The Super Mario Bros. Movie (2023)

Äventyr, animerad. Premiär 7 december från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

När de jobbar under jord med att laga en stor vattenledning, transporteras två rörmokare från Brooklyn, Mario och hans bror Luigi, ner genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld.

Med: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key

Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

Action, barn. Premiär 8 december i Tele2play och Viaplay

Vi får följa med på ett episkt äventyr som tar Spider-Man från Brooklyn tvärs över multiversumet. Han slår sig samman med Gwen Stacy och ett nytt gäng Spider-människor och ställs mot en skurk som är kraftfullare än något de tidigare mött.

Med: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Jake Johnson

Transformers: Rise of the Beasts (2023)

Action, sci-fi. Premiär 15 december från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

På 1990-talet ansluter sig en ny ras av Transformers, Maximals, till kampen på jorden. Noah är en vanlig pojke från Brooklyn som blir inblandad i denna kamp tillsammans med den ambitiösa forskaren Elena.

Med: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Michelle Yeoh, Peter Dinklage

Belfast (2021)

Drama. Premiär 15 december i Tele2 Play och Viaplay

Nordirland i slutet av 1960-talet. Den unga pojken Buddys liv är fyllt av familljekärlek, lekfullhet och blomstrande romantik. Men när hans hemstad drabbas av allt större oroligheter, tvingas hans familj välja om de ska stanna kvar eller lämna allt.

Med: Caitriona Balfe, Judi Dench, Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Jude Hill

Renfield

Action, komedi. Premiär 27 december från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Renfield har varit greve Draculas hantlangare i århundraden, men nu längtar han efter ett liv utan greven. Men han vet inte hur han ska ta sig ur detta osunda förhållande.

Med: Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez

Seriepremiärer i december

Star Trek: Deep Space Nine (säsong 1-7)

Sci-Fi, äventyr. Säsongerna 1-4 har premiär 8 december och säsongerna 5-7 har premiär 22 december. Star Trek: Deep Space Nine sänds på SkyShowtime som du ser i Tele2 Play.

Till skillnad från de tidigare Star Trek-serierna skildras Star Trek: Deep Space Nine händelser på och omkring rymdstationen Deep Space Nine, en tidigare malmbearbetningsstation som nyligen tagits över av Federationen och bajorerna.

Lawmen: Bass Reeves

Drama, västern. Säsong 1 har premiär 18 december från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Avsnitt 1-2 släpps första veckan, sedan nytt avsnitt varje vecka.

Lawmen: Bass Reeves handlar om den legendariske hjälten Bass Reeves, som föddes som slav men blev sedan en av de första svarta U.S. Marshals i vilda västern.

Smothered

Komedi. Säsong 1 har premiär 18 december från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Den här serien handlar om Sammy, en ung och oberoende kvinna som är trött på dejtingappar, och Tom, en man med ett stort hjärta. De möts en sen utekväll och bestämmer sig för att inleda en obunden affär i tre veckor. Det är lättare sagt än gjort, speciellt när känslor blir inblandade och när Sammy upptäcker att Tom har en sexårig dotter.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du bara bredband från Boxer?
Våra streamingpaket Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2, Boxer eller Comviq. I alla streamingpaket ingår även SkyShowtime, Viaplay och mycket mer.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.