Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

1 juni 2022

Låt oss presentera några av filmpremiärerna som kommer till vårt streamingpaket Film & Serier i juni. Film & Serier ingår i alla våra nya tv-paket.

Massor av filmpremiärer i juni

Last Looks

Premiär 1 juni i Tele2 Play

En före detta kriminalare vid Los Angeles-polisen som har gjort sig till ovän med hela poliskåren dras in i hetluften igen när han anlitas som privatdetektiv för att undersöka mordet på en excentrisk tv-stjärnas fru.

After We Fell

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Just som Tessa fattar sitt livs största beslut förändras allt. Avslöjanden om hennes familj, och sedan Hardins, kastar tvivel över allt de visste sedan tidigare. Detta gör deras gemensamma framtid ännu svårare att hålla fast vid.

Deadlock

Premiär 1 juni i Tele2 Play

En före detta soldat måste kämpa för sitt liv, när vattenkraftverket i hans lilla stad övertas av ett gäng legosoldater.

The Hating Game

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Lucy bestämmer sig för att nå framgång i yrkeslivet utan att kompromissa med sin etik och ger sig ut på ett hänsynslöst spel mot hennes kalla och kalkylerande fiende, Joshua. En rivalitet som kompliceras av hennes växande attraktion till honom.

Ring mamma

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga "Tack!" och barnen väntar i sin tur på ett "Förlåt!". Niki har precis fyllt 35 år och måste helt plötsligt ta tag i alla livsval och relationer som hon duckat för.

Nelly Rapp - Monsteragent

Premiär 2 juni i Tele2 Play

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott - han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, och varulvar.

Nytt från Viaplay

Billy the Kid - säsong 1

Premiär 12 juni i Tele2 Play och Viaplay

En episk äventyrsserie baserad på den sanna historien om den berömda banditen Billy the Kid. Från hans enkla irländska rötter i New York till hans dagar som cowboy och revolverman i vilda västern.

Nytt från Paramount+

Honest Thief

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Bankrånaren Tom Carter har länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv till polisen. Men han inser snart att polisen är mer korrupt än han själv.

Why Women Kill - säsong 2, avsnitt 1-10

Premiär 3 juni i Tele2 Play

Why Women Kill skildrar livet för tre kvinnor under tre olika decennier: 60-talet, 80-talet och 2019, och de måste alla handskas med otrohet.

The Good Fight - säsong 5, avsnitt 1-10

Premiär 24 juni i Tele2 Play

Den unga advokaten Maia Rindells rykte förstörs av ett bedrägerifall som dessutom ruinerar hennes mentor och gudmor Diane Lockhart. De börjar jobba med Lucca Quinn på en framstående advokatbyrå i Chicago.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du endast bredband från Boxer?
Våra tre streamingpaket från Tele2 – Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium, där bland annat Paramount+ och Viaplay ingår i alla tre paket, är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2, Boxer och Comviq.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.