Mysteriesäsong på The HISTORY Channel

15 januari 2021

Följ jakten på svar på några av våra största och mest fängslande mysterier när den populära kanalen The HISTORY Channel börjar sändas för TV via antenn.

History’s Greatest Mysteries med Lawrence Fishbourne

Följ med på en upplysande resa när The HISTORY Channel går på djupet med några av de mest spännande mysterierna i modern tid. I den fyra delar långa programserien kommer bland annat försöka besvara frågor som: Vem var den mystiske flygplanskaparen D.B Cooper? Lyckades Abraham Lincolns mördare, John Wilkes Booth, undvika rättvisan? Och vad hände med Sir Ernest Shackletons berömda skepp, Endurance?

Den första delen har premiär kl 20.00 tisdag 19 januari och tar oss med tillbaka till 1912 för att försöka skapa klarhet i de mystiska omständigheterna kring Titanics förlisning. Värd för serien är Lawrence Fishbourne som med sin fängslande berättarröst ger liv åt de historiska händelserna.

Embedded content: https://youtu.be/f7XuIVHn-DE

Ny säsong av The Curse of Oak Island!

En annan glädjande nyhet är att tittarfavoriten The Curse of Oak Island är tillbaka med en åttonde säsong. Och den största hittills! De seismiska testerna som genomfördes i slutet av förra säsongen visade på ett möjligt skeppsvrak begravt i det triangelformade träsket. Nu är Rick, Marty och resten av Oak Island-teamet fast beslutna om att undersöka saken och med sig har de fler resurser och mer teknik än någonsin. Följ den historiska utgrävningen och sökandet efter svaren på det 224 år gamla mysteriet – var finns den dolda skatten! Säsong 8 av The Curse of Oak Island ser du på måndagar kl 21.00 på The HISTORY Channel.

Så ser du The HISTORY Channel

The HISTORY Channel finns sedan tidigare på IPTV via fiber, men från och med 21 januari kommer kanalen även sändas linjärt i marknätet/TV via antenn på kanalplats 30. Du som vill titta via antenn behöver eventuellt först göra en kanalsökning för att få tillgång till kanalen.

Kanalen The HISTORY Channel ingår i Boxers TV-paket TV Mix och TV Max och finns som valbar kanal i TV Flex8 och TV Flex16

Missar du programmen kan du se dem i Boxer Play. Där finns programmen tillgängliga med 7 dagars omstart.