National Geographic Wild

24 februari 2021

Vildarnas Rike

National Geographic

Den populära kanalen National Geographic Wild lanseras nu i marknätet för dig som tittar på tv via antenn.

Ny naturkanal för TV via antenn

Djur och natur är stora intresseområden bland våra kunder och naturprogram är ett efterfrågat inslag i TV-tittandet. Därför är vi extra glada att den populära TV-kanalen National Geographic Wild nu även lanseras i marknätet och att våra kunder som tittar på TV via antenn får möjlighet att titta på kanalen från och med den 24 februari.

National Geographic Wild är en naturkanal för hela familjen från världsberömda National Geographic. I kanalen sänds högkvalitativa och underhållande faktaprogram med extra stort fokus på naturens vilda djurliv och vår fantastiska miljö. Här är några av programmen som visas:

Vildarnas rike

Vildarnas Rike (Savage Kingdom) är en dokumentärserie från Mombo i norra Botswana. I Mombo varar freden aldrig länge och makten har ett pris. Kungligheterna återvänder för att rensa riket från hyenor och återta sin rättmätiga makt. Vindarna vänder, dominansen byter ägare, och alla måste slåss för att inte bara överleva utan även försvara sin rättmätiga plats i ett föränderligt, brutalt kungarike.

Den-otroliga-Dr-Pol 1280x720

Den otroliga doktor Pol

Doktor Jan Pol och hans fru Diane driver en veterinärklinik mitt i Michigans centrala landsbygd. Den otrolige dr Pol rusar läkarna mellan kritiska läkarbesök och akuta bondgårdsbesök. Gör dig redo för en vild åktur när teamet på Pols veterinärklinik jobbar sju dagar i veckan för att förlösa kalvar, behandla framfall och hantera det kaos som centrala Michigan har att erbjuda.

Djurens-Kampklubb

Djurens kampklubb

Djurens kampklubb är en programserie som följer några av de största och tuffaste bråkmakarna i djurriket. Vi får se kamper mellan rovdjur och bytesdjur och hur individer inom samma art kämpar om parning, territorium och överlevnad.

Så ser du National Geographic Wild

National Geographic Wild ingår i TV Mix och TV Max samt som valbar kanal i TV Flex8 och TV Flex16. Kanalen sänds sedan tidigare för IPTV via Fiber (kanalplats: 104) och från och med 24 februari för TV via antenn i marknätet (kanalplats: 13).

Du som tittar på TV via antenn kan behöva göra en kanalsökning för att få tillgång till kanalen.

Nat Geographic Wild finns även som Playkanal i Boxer Play.