Nya playkanalen National Geographic+

24 april 2018

Nu kan du som har TV Max njuta av fängslande dokumentärer och fantastiska naturprogram på den nya playkanalen National Geographic+. Titta via din Smartbox och på Boxer Play!

National Geographic+ samlar det bästa från kanalerna National Geographic och Nat Geo Wild. Här är några av titlarna den nya playkanalen har att erbjuda:

MARS

Året är 2033 och rymdfärjan Daedalus landar på Mars. En internationell grupp på sex personer har fått i uppdrag att resa till den röda planeten för att etablera en första bosättning och förbereda inför en kommande massflykt. Serien Mars är en nyskapande blandning av drama, dokumentär och intervjuer med vår tids främsta forskare och innovatörer inom rymdteknik.

Titta nu i Boxer Play

btf-m-logo

Before the Flood

Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare för att uppmärksamma klimatfrågan och tar sig därmed an sin viktigaste uppgift i livet. Han reser från det vidsträckta Grönland via de brinnande skogarna i Sumatra till Vatikanstatens salar för att undersöka klimatförändringarnas förödande påverkan på jorden. Tack vare sin möjlighet att tala med aktivister, forskare och världsledare – inklusive Barack Obama, Elon Musk och påve Franciskus – kan han gräva djupt för att ta reda på vad som har orsakat krisen och hur den kan gå att lösa. DiCaprio söker svaret på frågan: Kan vi handla innan det är för sent?

Titta nu i Boxer Play

brain-games

Brain Games - Hjärnans illusioner

Tillsammans med några av världens skarpaste forskare inom kognitiv vetenskap och neurologi tar programledaren Jason Silva oss med på en vetenskaplig exkursion in i våra huvuden. Flera spännande ämnen står på agendan bland annat överlevnad, våra dolda sinnen, de sju dödssynderna, hjärnans områden och hur hjärnan förändras över tid. Följ med på en djupt underhållande och lärorik upptäcktsfärd bland de grå celler som gör dig till just den du är!

Titta nu i Boxer Play

Så hittar du National Geographic+

Du hittar National Geographic+ under Playkanaler på din Smartbox och på Boxer Play. Med Boxer Play-appen tittar du när och hur du vill på plattan, mobilen eller via Chromecast på TV:n. National Geographic+ ingår i Boxers kanalpaket TV Max.

Läs mer om TV Max