Nu kan du se FilmFavoriter

24 september 2018

The Artist

Gillar du att kolla på film? Då kan du se fram emot många sköna timmar i soffan med Viasat FilmFavoriter!

Nu lanserar vi Viasat FilmFavoriter, med mer än 200 filmer som du kan titta på när det passar dig. Filmfavoriter har en stor blandning av gamla goda filmpärlor i alla genrer: kassasuccéer och kritikerrosade filmer, romantiska komedier, actionfilmer, indie-filmer och mycket mer – en blandning som passar alla smaker.

Varje månad uppdateras dessutom filmbiblioteket med ca 15 nya filmer, så du har alltid någonting nytt att titta på.

FilmFavoriter är valbar i både Flex 8 och Flex 16. Givetvis kan du se alla filmer i Boxer Play, när och var du vill.

Några exempel på filmer

The Artist

Hollywood 1927. Stumfilmsstjärnan George Valentin, älskad av både publiken och pressen, oroar sig för att talfilmens intåg ska innebära slutet för hans karriär. Då träffar han den unga Peppy Miller, en dansös på väg mot sitt stora genombrott som filmstjärna, och paret slår sig ihop så att det slår gnistor om dem. The Artist vann fem Oscar, bland annat för Bästa film.

Se The Artist i Boxer Play

En oväntad vänskap

Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent. Den enda som sticker ut bland de sökande är Driss, som bara söker jobbet eftersom han måste visa att han är aktivt arbetssökande.

Se En oväntad vänskap i Boxer Play

Zambezia

Tonårsfalken Kai är trött på att hans pappa inte låter honom resa till den mytomspunna fågelbyn Zambezia, som ligger i ett enormt träd vid Viktoriafallen. En dag bestämmer han sig för att besöka byn ändå. Hans flygfärdigheter gör att han tar sig in i byn, trots Zambezias bevingade försvar.

Se Zambezia i Boxer Play

Crash

En varm dag i Los Angeles inträffar en bilolycka och detta leder till att en grupp främlingars öden knyts samman. Alla inblandade tvingas ta beslut som ställer deras moral på sin spets och de får sedan leva med konsekvenserna av sina handlingar för resten av sina liv. Filmen utspelar sig i ett rasistiskt Los Angeles, där polisen och hela rättssystemet har surnat. Belönad med tre Oscarstatyetter 2005.

Se Crash i Boxer Play