Nu frivisar vi fler barnkanaler

30 november 2018
Cartoon Network

Nu är vintern här och det firar vi med en ny frivisning! Ända fram till den 7 januari kan du se alla barnprogram på kanalerna Cartoon Network och Boomerang och även ta del av deras playbibliotek.

I playbiblioteken i Boxer Play finns det massor att se både från Boomerang och från Cartoon Network när och var du vill. Dessutom kan du se tv-kanalerna på din vanliga tv. Här kommer några tips på några program du kan se under hela december och början av januari.

Barnens lägerö

Barnens lägerö handlar om bästa kompisarna Oscar och Igelkott som är på ett fantastiskt och magiskt sommarläger där ingenting är som det verkar. På lägret är guiderna häxor, hästar kan bli enhörningar och monster bor under sängen. Det är inte på alla sommarläger du kan krypa in i ett annat universum under sängen, simma med en talande haj i poolen och bli vänner med självaste månen!

Barnens lägerö har premiär den 3 december och kan ses måndag till torsdag kl 18.00 på Cartoon Network.

scooby-doo-logo

Scooby-Doos julkalender

Häng med vår vän Scooby-Doo på spännande äventyr varje dag fram till julafton. Det finns alltid nya brott som ska lösas och som tur är har han sin bäste vän Shaggy med sig. Tillsammans gömmer de sig för spöken och annat farligt när det blir för läskigt.

Scooby-Doos julkalender sänds måndag till söndag kl 16.00 på Boomerang.

steven-logo

Steven Universe

Steven Universe är en superhjälte som är till hälften människa och till hälften ädelsten. Vi får följa Steven när han försöker lära sig hur han ska rädda världen genom att använda magiska krafter från sin navel och när han ger sig ut på äventyr med resten av teamet.

Steven Universe sänds måndag till torsdag kl 20.45 på Cartoon Network

Här hittar du kanalerna

Alla kanaler som frivisas kan du se på Boxer Play, men även hemma i din TiVo, Tv Hub eller annan digitalbox. Kanalplatserna är

  • Boomerang: 36
  • Cartoon Network: 37