Paramount Network frivisas

28 januari 2019

Fram till den sista februari kan du som är digital-tv-kund se kanalen Paramount Network utan extra kostnad! Du hittar enkelt kanalen på kanalplats 16.

Paramount Network är en ny kanal som samlar det bästa av klassisk och ny underhållning. Den ger dig allt från fängslande draman och serier, crime och reality till humor och stjärnspäckade filmer.

Den breda blandningen av innehåll från populära kanaler som MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5 ger dig en internationell tittarupplevelse med ett varierat innehåll.

Här får du några tips på vad du kan se under frivisningen. Mycket nöje!

Waco

I februari 1993 riktades världens ögon mot ett litet religiöst samfund strax utanför Waco i Texas. Myndigheten för alkohol, tobak och skjutvapen utförde en räd mot sektledaren David Koresh och hans hängivna anhängare. Efter en eldstrid följde ett 51-dagars dödläge som kom att sluta i en fruktansvärd katastrof. I dramaserien Waco får vi följa de olika deltagarna under de 51 dagarna som ledde fram till det hemska slutet.

Se premiären av Waco den 31 januari kl 21.00 på Paramount Network

daily-webb-logo

The Daily Show med Trevor Noah

The Daily Show med Trevor Noah tar upp aktuella händelser inom politik, aktuella händelser, politisk satir, popkultur och mycket mer – allt i en skarp humortappning. Programmet sänds i Sverige dagen efter sändning i USA.

Se The Daily Show tisdag till fredag 19.30 på Paramount Network
Eller streama på Boxer Play

catfish-webb-logo

Catfish: The Tv Show

Hur blir unga kära idag? Ofta handlar det först om att få kontakt med någon online, någon som du aldrig träffat på riktigt. Problemet är att din stora kärlek som du har träffat på nätet kanske ljuger om vem den är. I Catfish får vi följa hur bedragare avslöjas och se sanningen bakom varje historia.

Se Catfish: The Tv Show på söndagar 20.00 på Paramount Network
Eller streama på Boxer Play

Bellator MMA

Bellator är den ledande organisationen för global mixed martial arts (MMA) med många av världens bästa fighters. Bellator, som är det latinska ordet för "krigare", har en vision att förbättra MMA-sporten och erbjuda de mest spännande evenemangen med de bästa atleterna till tittare över hela världen. Läs mer om vilka matcher som du kan se under frivisningen.