Paramount+ blir SkyShowtime

20 september 2022

Idag ersätts Paramount+ med den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime. Liksom Paramount+ så ingår nya SkyShowtime i våra TV-paket samt streamingpaket hos Tele2.

Har du TV-paket från Boxer hittar du numera innehåll från SkyShowtime i din TV Hub eller i streamingplattformen Tele2 Play. Har du TV Premium ingår även TV-kanalerna SkyShowtime 1 (kanalplats 73) och SkyShowtime 2 (kanalplats 72).

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studios. Med tusentals timmar av kvalitetsunderhållning för hela familjen innehåller tjänsten ett brett urval av efterlängtade serier och filmer.

Nedan hittar du ett urval av kommande premiärer samt några tidigare favoriter från Paramount+ som du fortsatt hittar i SkyShowtime.

Några nyheter i SkyShowtime

American Gigolo - säsong 1

Tillgänglig från 20 september - nytt avsnitt varje vecka
American Gigolo S01 logo + copyright 800x450
Se Jon Bernthal axla rollen som Julian Kaye, när han 18 år efter att han blev åtalad för mord kämpar för att hitta sin väg i Los Angeles sexindustri samtidigt som han söker efter anledningen till att han hamnade bakom galler.

Sonic the Hedgehog 2

Tillgänglig från 27 september
SonicTheHedgehog2 logo + copyright 800x450
När hysteriske Dr. Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles, ser Sonic sin chans att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte.

Dr. Robotnik och Knuckles vill förgöra civilisationen, så Sonic samarbetar med sin sidekick Tails, och tillsammans ger de sig ut på uppdrag: rädda jorden.

Sing 2

Tillgänglig från 18 oktober
Sing 2 SkyShowtime logo + copyright 800x450
Moon Theatre har blivit en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i det glamorösa Redshore City.

Tillsammans med hans artisktvänner, måste de komma på en plan hur de ska ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment.

The Lost City

Tillgänglig från 25 oktober
The Lost City SkyShowtime logo + copyright 800x450
Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär "Dash".

När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok, tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter. För att bevisa att han kan vara en hjälte även i verkliga livet, och inte bara på boksidorna, ger sig Alan iväg för att rädda henne.

Favoriter som numera finns i SkyShowtime

Yellowstone - säsong 1-4

Yellowstone S04 SkyShowtime logo + copyright 800x450
Familjen Dutton kämpar för att försvara sin ranch och livsstil mot ett indianreservat ochmarkexploatörer. Hälsoproblem och familjehemligheter tar ut sin rätt, och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar deras framtid.

Halo - säsong 1

Halo S01 SkyShowtime logo + copyright 800x450
Året är 2552 och människorna på planeten Madrigal har kämpat för oberoende från jorden, men ett dödligt möte med alienförbundet förändrar allting.

Star Trek: Strange New Worlds - säsong 1

Star Trek Strange New Worlds SkyShowtime logo + copyright 800x450
Kapten Pike, vetenskapsofficer Spock och Number One utforskar nya världar runt om i galaxen på U.S.S. Enterprise.

Om SkyShowtime

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/JRs1JIeAVIg

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studior och historieberättare från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock. Med tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen kommer tjänsten att innehålla ett brett urval av efterlängtade serier och filmer. SkyShowtime lanseras den 20 september och ersätter Paramount+ men kunder kommer kunna fortsätta att titta på aktuella Paramount+-favoriter såsom Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt originalserier från SHOWTIME® som Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.