Premiär för Partisan säsong 2

29 april 2022

© 2022 Nordic Entertainment Group.

Den 1 maj är det premiär för andra säsongen av Viaplays internationellt prisade kriminalserie Partisan. Alla avsnitt finns tillgängliga direkt i Viaplay.

Om Partisan

Precis som första säsongen av Partisan är även säsong 2 skapad och regisserad av Amir Chamdin, som tidigare har gjort Viaplay-originalet Hassel. Första säsongen utnämndes till årets dramaserie vid Canneseries 2020.

Handling

Den andra säsongen av Partisan tar vid strax efter slutuppgörelsen mellan Kent (Johan Rheborg) och Johnny (Fares Fares). Polisen utreder en dödlig bilolycka och spåren leder till det inhängnade samhället Jordnära.

I den här säsongen fortsätter Anna Björk spela Jordnäras viljestarka ledare Maud och även en rad andra kända namn återkommer. Utöver det ser vi en mängd nya ansikten som till exempel Nanna Blondell (Black Widow), Aaron Staton (Mad Men), Julia Hevéus (Vår tid är nu) och Kim Sulocki (Systrar 1968).

Exklusiv intervju med Kim Sulocki

Han debuterade på scenen som 11-åring, i musikalen Nine mot Ernst-Hugo Järegård och Siw Malmkvist. Under sin långa karriär har Kim Sulocki blivit en av våra mest om - tyckta musikal- och barnskådespelare. Men nu syns han allt oftare i filmatiserad drama, som i Viaplayserien Partisan, säsong 2, där han spelar polis, en ovanlig roll för honom.

Läs hela intervjun med Kim Sulocki på Tele2 Play

Trailer säsong 2

Embedded content: https://youtu.be/ejvHW88ABgQ

Så här ser du Partisan säsong 2

Partisan visas på streamingtjänsten Viaplay. Streaming från Viaplay ingår i alla våra tv-abonnemang.

Du behöver ha aktiverat Viaplay med Boxer som leverantör och därefter skapat ett konto för att kunna se innehåll från Viaplay.