Premiär för Raised by Wolves

16 september 2020

Nya sci-fi-serien Raised by Wolves, som är producerad av Ridley Scott, har Sverigepremiär idag. Missa inte att se den i Boxer Play eller med streamingpaketet Tele2 Play+.

Handling

Serien handlar om två människorobotar som fått i uppdrag att skydda och uppfostra mänskliga barn på en annan mystisk planet, efter att jorden blivit förstörd av ett stort krig. Eftersom den växande kolonin av människor hotas att förstöras på grund av religiösa stridigheter, upptäcker människo­robotarna att det är en svår uppgift att kontrollera människors övertygelse.

Säsong 1 består av 10 avsnitt med nytt avsnitt varje vecka. Premiären inleds med dubbla avsnitt.

I rollerna ser vi bland annat Amanda Collin (A Conspiracy of Faith), Matias Varela (483 dagar) och Travis Fimmel (Vikings).

Embedded content: https://youtu.be/m3lonUaMJ_U

Streama Raised by Wolves i Boxer Play här

Hyllad producent debuterar som serieregissör

Ridley Scott är ett stort namn som producent och regissör i filmbranschen med bland annat filmerna Alien, Gladiator och Black Hawk Down på sin meritlista. Med de två första avsnitten av Raised by Wolves har han även debuterat som serieregissör. Hans son Luke Scott har regisserat tre avsnitt av seriens totalt tio avsnitt.

Så här ser du Raised by Wolves

Serien finns som playkanal från TNT som ingår i TV-paketen TV Mix och TV Max samt som valbar kanal i TV Flex16.

Raised by Wolves finns också i streamingpaketet Tele2 Play+ som ingår i TV Max.

Om Tele2 Play+

Comhem Play+ är vårt streamingpaket som låter dig se hundratals filmer, serier och dokumentärer från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Fox+, Nordisk Film+, givetvis utan reklamavbrott. Titta enkelt i mobilen, datorn eller på din TV i hela EU.

Tele2 Play+ ingår i vårt största tv-paket TV Max.