Premiär för nya matkanalen Godare

3 april 2020

Se Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander på Godare

Godare är matkanalen som tar matentusiaster på allvar. Här får du inspiration och tips på allt från dagens middag till större bjudningar samt aktuella matlagningstrender, dygnet runt!

Vad blir det för middag idag? Det kan vara en av våra mest återkommande frågor i familjehushåll. Med Sveriges nya matkanal Godare får du matinspiration dygnet runt för alla åldrar. Tv-kanalen sänder både svenska och internationella program där kända matprofiler hjälper dig att höja din matlagning i hemmaköket till en ny nivå.

Tips på program

Jävligt Gott

Mannen bakom bloggen Jävligt Gott, Gustav Johansson, inspirerar dig hur enkelt det är att laga god och vegansk mat. Programmet fokuserar på hur vanlig husmanskost som till exempel köttfärssås, smörgåstårta och tacos kan göras veganska.

Rachel Khoo ́s Swedish Kitchen

Rachel är en brittisk kock som är intresserad av att lära sig mer om det svenska köket och dess traditioner. I programmet får hon lära sig mer om vilka råvaror som finns i skogen, hur de kan konserveras och hur man gör rågmjöl. Tittarna får även följa med Rachel till hennes stuga där hon bland annat bjuder på svensk fika.

Victor & Victoria

Möt forskaren och författaren Victoria Bignet som forskar om hälsosam mat och hållbar kosthållning. Tillsammans med kocken Tom Victor Gausdal tar hon med sig tittarna på ett spännande äventyr.

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Matbloggaren Pierre Orsander tar med sig tittarna på en upptäcktsresa genom Malmö för att uppleva staden utifrån ett street food- och gourmetperspektiv. På menyn finns bland annat ostiga mackor, oklassisk råbiff, glassiga glassar och innovativ sushi.

Så ser du Godare

Godare ingår i alla TV-abonnemang och är tillgänglig för dig som ser på TV via IPTV. Du hittar kanalen i TV Hub eller på kanalplats 39.

Tittar du på TV via antenn (marknätet) kan du streama kanalen direkt i Boxer Play.