Favoritserien Resident Alien kommer till Tele2 Play

13 maj 2024

Svenskarnas favoritserie Resident Alien – om en utomjording som av misstag kraschlandar på jorden – har gjort stor succé på Netflix. Från och med 14 maj gör serien en efterlängtad comeback även i Tele2 Play. Missa inte chansen att streama alla säsongerna!

Om serien

Resident Alien är serien som sätter en ny twist på det vanliga. Tänk dig en utomjording som inte bara kraschlandar på jorden, utan också bosätter sig i en avlägsen bergsstad i Colorado. För att smälta in tar han över identiteten hos stadens läkare. Men hans planer på att utföra sitt lite uppdrag kompliceras när han upptäcker att en skarpsynt 9-årig pojke kan se honom för vad han egentligen är.

Serien är en härlig mix av sci-fi, komedi, drama och mystik – en riktig genrecocktail som garanterat håller dig underhållen!

– Jag är otroligt exalterad över att vi kommer erbjuda den andra efterlängtade säsongen av Resident Alien som inte går att hitta någonstans just nu, och sedan följa upp med säsong 3 helt exklusivt till våra kunder. Resident Alien är en serie som har blivit svenskarnas nya favoritserie och bland det roligaste som finns på Netflix just nu. Jag ser själv fram emot att titta vidare, säger Niclas Rosendahl, Tv & Play-chef på Tele2.

I rollistan är det bland annat Alan Tudyk (Rouge One: A Star Wars Story, I, Robot, A Knight’s Tale), Sara Tomko (Sneaky Pete, Once Upon a Time) och Corey Reynolds (The Closer, The Terminal, Hairspray). Skaparen av serien är Chris Sheridan (Family Guy).

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/N4YVyAfJaMU?si=fn2FbxavgtQl3qIR>

När finns avsnitten i Tele2 Play?

Säsong 1 och halva säsong 2 släpps i Tele2 Play redan på tisdag den 14 maj. Resten av säsong 2 släpps 21 maj. Säsong 3, avsnitt 1-2 släpps 28 maj, sedan följer nytt avsnitt varje vecka.

Så ser du Resident Alien

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier ingår i våra TV-paket; TV Standard, TV Flexibel, TV Premium och TV Premium Sport Stor.

Mycket nöje!