Se bioaktuella filmer från soffan

6 april 2020

©️ 2020 Storyfire & Nordic Entertainment Group. All rights reserved.

Se på biofilmerna där det passar dig. I samarbete med SF Anytime kan du nu streama bioaktuella filmer direkt från tv-soffan.

Som en följd av att minska spridningen av coronaviruset covid-19 tvingas många biografer runt om i Sverige hålla stängt. Därför släpper SF Anytime biofilmer som du kan se även utanför biosalongen.

Varje biofilm kostar 179-189 kr att hyra och du behåller filmen i 48 timmar. Passa på att se din favorit tillsammans med vänner eller familj hemma i tv-soffan för samma pris som en vanlig biobiljett.

Aktuella biofilmer

Lassemajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen.

Genre: Familj
Betyg på IMDB: 6,4
Pris: 179 kr

Hyr Lassemajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet i Boxer Play

Catwalk

Feelgood-filmen Catwalk börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset.

Genre: Svensk dokumentär
Betyg på IMDB: 8,6
Pris: 179 kr

Hyr Catwalk i Boxer Play

Pelle Svanslös

Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

Genre: Familj
Betyg på IMDB: 6,1
Pris: 179 kr

Hyr Pelle Svanslös i Boxer Play

The Invisible Man

Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. Men när Cecilias våldsamma ex begår självmord och lämnar henne med en generös del av sin stora förmögenhet börjar hon misstänka att hans självmord var fejkat. När en rad kusliga sammanträffanden får dödliga konsekvenser och hotar de personer hon älskar mest, börjar Cecilia ifrågasätta sitt förnuft samtidigt som hon desperat försöker bevisa att hon verkligen blir jagad av någon som ingen kan se.

Genre: Skräck, sci-fi
Betyg på IMDB: 7,4
Pris: 189 kr

Hyr The Invisible Man i Boxer Play

The Hunt

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut... för ett mycket specifikt syfte... Jakten. I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en.

Genre: Thriller, action, skräck
Betyg på IMDB: 6,4
Pris: 189 kr

Hyr The Hunt i Boxer Play

Emma

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden.

Genre: Drama, komedi, romantik
Betyg på IMDB: 7,0
Pris: 189 kr

Hyr Emma i Boxer Play

Så här enkelt hyr du film

I Boxer Play

Besök Boxer Play och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.