Se häpnadsväckande Dynasties på BBC Earth

21 november 2018

Följ med till fantastiska platser och träffa fascinerande djurarter i den nya serien Dynasties på kanalen BBC Earth! Vi får följa arter och se detaljer som aldrig tidigare kunnat visas.

I den nya serien med Sir David Attenborough möter vi fem av världens mest kända och även mest utsatta djur. Serien visar hur de gör allt de kan för att överleva och skydda sin avkomma och den kommande generationen.

I varje avsnitt följer vi en familj från varje art och se detaljer som aldrig tidigare visats, när de försöker anpassa sig i en omgivning i förändring. Vi får se

  • kejsarpingviner i Antarktis
  • schimpanser i Sahara i Västafrika
  • lejon på Kenyas savanner
  • afrikanska vildhundar i Zimbabwe
  • och tigrar i djungeln i Indien

Under fyra år har BBC Studios' Natural History Unit filmat på de olika platserna. Resultatet är flera timmar av spännande historier som aldrig tidigare har fångats på bild och där vi får komma riktigt nära. Historier som handlar om både svårigheter med att leda en flock och den hänsynslösa beslutsamheten som finns hos djur som skyddar sina familjer.

Så ser du Dynasties

Du ser Dynasties på BBC Earth på kanalplats 23 eller var du vill med Boxer Play. Premiäravsnittet visas den 22 november klockan 22.00 och därefter är det samma sändningstid de kommande torsdagarna. Du kan även se avsnitten i efterhand i Boxer Play eller i din Tv Hub.