Se filmsuccén om Ted Gärdestads liv

30 maj 2018
SF Anytime

Nu har du möjlighet att hyra Ted - för kärlekens skull om Ted Gärdestads liv. Se Adam Pålsson gestalta en av Sveriges mest älskade artister och hans kontrastrika och alldeles för korta liv.

När Ted Gärdestad slog igenom var det en händelse som saknar motstycke i svensk pophistoria. Det var som att hela Sverige greps av total Ted-feber i början av 70-talet med en stor fascination över hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol.

Filmen Ted – för kärlekens skull är historien om en av Sveriges största popstjärnor, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Hela nationen kom att beröras av Teds livsöde och hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Filmen är regisserad av Hannes Holm och i rollerna hittar vi Adam Pålsson, Peter Viitanen, Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle, Johan Hedenberg och Jonas Karlsson.

Så hyr du filmen hos Boxer

Det är enkelt att hyra film - både via din digitalbox/smartbox och med Boxer Play. Från det att du hyrt filmen finns den tillgänglig i 48 timmar.

Digitalbox/smartbox: Gå till startsidan i din digitalbox och scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.

Boxer Play: Hyr enkelt film och serier på din laptop och titta sedan i appen, var du än befinner dig. Ted - för kärlekens skull hittar du här.