Smygpremiär för Kodnamn: Annika

22 september 2023

© HBO Nordic AB © SkyShowtime Limited. All rights reserved.

Kodnamn: Annika

Du som är eller blir TV-kund hos Boxer får se det första avsnittet av Kodnamn: Annika fyra dagar innan premiären, som egentligen är den 30 september på SkyShowtime.

Om serien

Kodnamn: Annika är streamingtjänstens SkyShowtimes första nordiska originalserie och handlar om den finska kriminalinspektören Emma Haka som går en utbildning för att bli hemlig agent. Innan utbildningen avslutas skickas hon på sitt första uppdrag in i konsthandelns korrupta värld. Uppdraget handlar om att hon ska infiltrera en konstauktion i Stockholm under täckmanteln Annika Stormare och komma närmare galleristen Rasmus Ståhlgren. Uppdraget visar sig vara farligare än väntat och hennes egna hemligheter flyter upp till ytan när det kommer fram att hennes täckmantel bygger på en riktig person.

Bland skådespelarna ser vi Sannah Nedergård som Emma Haka och Annika Stormare, Ardalan Esmaili som Rasmus Ståhlgren, Eva Melander som Rina Olander och Helena Bergström som Agatha Torstensson.

Trailer

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/8kUHLYCiSc8?si=25xb9I3x8sOyrkCX

Så ser du Kodnamn: Annika

Serien har premiär på SkyShowtime, som ingår i Tele2 Play, den 30 september. Du som är eller blir kund hos Boxer och har ett TV-paket kan se första avsnittet redan från 26 september. Serien består av sex avsnitt med nytt avsnitt varje vecka.