Smygpremiär av SkyShowtimes nya originalserie Veronika

28 februari 2024

Den 22 mars är det premiär för SkyShowtimes nya krimserie Veronika, med Alexandra Rapaport och Tobias Santelmann i huvudrollerna. Som tv- och streamingkund hos Tele2 får ta del av en smygpremiär med de två första avsnitten redan 20 mars.

Om serien

Serien Veronika handlar om Veronika Gren (Alexandra Rapaport), en polis och tvåbarnsmamma som kämpar med sitt komplicerade familjeliv och ett hemligt pillermissbruk. När konstiga saker börjar hända och en avliden pojke dyker upp framför henne tror Veronika först att hon har förlorat förståndet. Motvilligt tvingas hon dock att acceptera att pojken kanske inte är en illusion. Snart befinner sig Veronika i en mordutredning som går djupare än någon i staden skulle vilja tros, särskilt när hon får reda på att två tonårsflickor har mördats. Veronika måste hitta kopplingen mellan de olika fallen för att förhindra att mördaren slår till igen. Men kommer någon att tro på henne?

I rollistan ser vi bland annat Alexandra Rapaport (Heder, Morden i Sandhamn, Gåsmamman), Tobias Santelmann (Exit, Welcome to Utmark), Arvin Kananian (Kalifat, Triangle of Sadness), Isac Calmroth (Ondskan), Olle Sarri (Snabba Cash). Danska Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds, Exit Plan) har regisserat Veronika.

Trailer

Embedded content: https://youtu.be/qEGGv4Metb8

Så ser du Veronika

Serien har premiär den 22 mars på SkyShowtime, som ingår i Tele2 Play. För att ta del av smygpremiären behöver du ha ett TV-paket där SkyShowtime ingår.

Serien består av totalt åtta avsnitt och du kan se de två första avsnitten redan den 20 mars i din tv hub och på tele2play.se, följt av två nya avsnitt varje vecka.