Frivisning av SportExpressen TV

9 februari 2018

Från den 9 februari kan du som är tv-kund se SportExpressen TV utan extra kostnad.

Det är stora sporthändelser som äger rum på andra sidan jorden. SportExpressen TV är där och bevakar - och vi visar sändningarna på kanalplats 49. Du kan också ta med dig kanalen vart du vill med Boxer Play.

– Vi är otroligt glada att vi kan frivisa Expressens TV:s nya sportsatsning till Boxers alla kunder under OS. Jag är övertygad om att våra kunder kommer uppskatta att få snabba nyhets- och sportuppdateringar från en av landets tyngsta mediehus under spelen i Sydkorea, säger Simon Gate, innehållschef på Com Hem och Boxer.

Längdskidorna brukar av tradition vara en av de största grenarna - med svenska ögon sett - i ett olympiskt vinterspel. Spelen i Pyeongchang blir inget undantag. Uppe i de sydkoreanska bergen ska Charlotte Kalla & co försöka få stopp på Marit Björgen och hennes norska röda armé av toppåkare. I SportExpressen TV:s studio hemma i Stockholm kan ni tittare följa rysarna ihop med experter som exempelvis Julia Svan.

– Jag kommer att dela med mig av den erfarenhet och kunskap jag har fått med mig från min egna skidkarriär. Jag känner många av åkarna och kan förstå hur de tänker innan start, under och efter tävlingarna. Det kommer bli riktigt spännande tävlingar med mycket känslor. Jag är så taggad på att OS äntligen ska dra igång, säger Julia Svan, före detta toppåkare och med en välkänd pappa med namn Gunde.

Expressen TV följer givetvis lika intensivt de andra stora svenska grenarna, som ishockeyn, curlingen, de alpina tävlingarna och alla andra svenska olympier. Både på plats och i studiosändningar från Stockholm.