Dags för Super Bowl LIII

1 februari 2019

Äntligen är det dags att sitta uppe hela natten och följa årets största sportevent, när Super Bowl äger rum för 53:e gången. Los Angeles Rams möter New England Patriots på TV3!

Söndagen den 3 februari och natten till måndagen möts Los Angeles Rams och New England Patriots på nybyggda Mercedes Benz-stadium i Atlanta, Georgia, med plats för över 70 000 åskådare. Sändningen börjar 23.30 på TV3 och kommer att ses av många miljoner människor över hela världen.

Precis som vanligt har quarterbacken Tom Brady lett sitt Patriots till ännu en final. Redan idag är han den aktive spelare i NFL med flest titlar. Nu har han chans att erövra sin sjätte Super Bowl-ring och bli den första spelaren i historien med så många vinster.

Men då måste han och hans medspelare besegra Rams från Los Angeles, med den sjutton år yngre quarterbacken Jared Goff i spetsen. I finalen i NFC Championship, som kvalificerade laget till Super Bowl, besegrades New Orleans Saints med 26-23 efter förlängning och Rams gör nu sin bästa säsong sedan 2002.

Det kommer onekligen att bli en spännande drabbning. Halvtidsshowen är förresten minst lika uppmärksammad som själva matchen. I år är det Maroon 5 som har fått äran att leda underhållningen med gästspel av Big Boi från Outkast och även Travis Scott.

Du ser matchen på TV3 som ingår i alla våra abonnemang. Sändningen startar 23.30 och matchen börjar någon timme senare. Du kan även ta med den i Com Hem Play och ha nära till sängen direkt efter slutsignalen. Nu är det hög tid att ställa om dygnsrytmen så du kan vara vaken från första spark till sista touchdown. För det här är en match som du inte vill missa!