Dags för Super Bowl LIV

30 januari 2020

På söndag är det dags för årets största sportevent, 54:e omgången av Super Bowl. Finalmatchen spelas mellan Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers och visas på TV6.

Natten mellan söndag den 2 februari och måndag möts Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers på Hard Rock Stadium i Miami, Florida. Sändningen börjar kl. 23.00 på TV6 och den amerikanska fotobollsfesten börjar kl. 00.30.

Det är första gången på 50 år som Kansas City Chiefs är i Super Bowl medan San Francisco 49ers spelar sin 7:e finalmatch i NFL. Om San Francisco 49ers vinner på söndag och kammar hem den åtråvärda Vince Lombardi-trofén hamnar de på en delad förstaplats tillsammans med New England Patriots och Pittsburgh Steelers med flest vunna matcher, 6 st.

Förutom den spännande finalmatchen som varje år ses av miljoner människor över hela världen är halvtidsshowen minst lika populär. I år är det Jennifer Lopez och Shakira som står för underhållningen.

Du ser matchen på TV6 som ingår i alla våra abonnemang. Sändningen startar 23.00 och matchen börjar en och en halv timme senare. Du kan även se matchen i Boxer Play-appen och ha nära till sängen direkt efter slutsignalen.

Det här är en match som du inte vill missa!