Super Bowl LV

5 februari 2021
TV6

Super Bowl LV

Jamie Squire/AFP/Ritzau Scanpix

Nu är det äntligen dags för Super Bowl. Se Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers göra upp om den åtråvärda titeln natten till måndag 8 februari.

Nu är det äntligen dags för Super Bowl LV. I finalen möts förra årets vinnare från Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers. Finalen spelas på Raymond James Stadium in Tampa, Florida vilket innebär att ett lag för första gången någonsin i NFLs historia får avgöra Superbowl på sin egen hemmaplan.

Tampa Bay Buccaneers ställer dessutom upp med sin legendariska quarterback Tom Brady som har vunnit Super Bowl hela sex gånger. Det blir utan tvekan en minnesvärd match mellan de båda topplagen!

Förutom den spännande finalmatchen som varje år ses av miljoner människor över hela världen är halvtidsshowen minst lika populär. I år är det the Weekend som står för underhållningen.

Så ser du Super Bowl LV

Du ser matchen på TV6 som ingår i alla våra TV-paket. Sändningen startar 23.00 söndag 7 februari och matchen börjar en och en halv timme senare. Du kan även se matchen i Boxer Play och ha nära till sängen direkt efter slutsignalen. Det här är ett sportevent som du inte vill missa!

Embedded content: https://youtu.be/Lza3jNBj41g