Tenet

27 december 2020
SF Anytime

© 2020 Warner Bros. Entertainment Inc.

Ta hem bioupplevelsen och se årets mest efterlängtade film i Boxer Play eller på din digitalbox när den har hyrfilmspremiär 28 december.

I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap The Protagonist (John David Washingtion) har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion.

Filmens regissör, Christopher Nolan, har en gedigen lista hyllade storfilmer på sitt cv: Memento, Batman-trilogin, The Prestige, Inception och Interstellar. Likt många av hans tidigare verk har Tenet en filosofisk dimension som får oss att tänka till om tid och rum.

I rollerna ser vi John David Washington (BlacKkKlansman), Elizabeth Debicki (Widows), Robert Pattinson (Twilight, Good Time och High Life) och Kenneth Branagh (Dinkirk, Wallander och Mordet på Orient Expressen). Svenske kompositören Ludwig Göransson står för musiken – bara det är en anledning att se filmen. Så poppa popcorn, sjunk ner i tv-soffan och låt bioupplevelsen komma hem till dig med SF-Anytime.

Så här enkelt hyr du Tenet

Tenet har hyrfilmspremiär den 28 december, så här hyr du filmen hos Boxer:

I Boxer Play

Besök Boxer Play och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj Tenet och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg "Tenet". Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.