The Handmaid’s Tale på Viaplay

3 juni 2019

Missa inte den första säsongen av den hyllade dramaserien The Handmaid's Tale på Viaplay! Många timmar av välspelat och kusligt drama väntar både om det är premiär för dig och om du återser serien.

Den skrämmade och mörka serien utspelar sig i det post-apokalyptiska samhället Gilead där kristna fundamentalister har tagit makten och de få kvinnor som fortfarande är fertila tvingas vara tjänarinnor och sexslavar till den kontrollerande makten. En av de återstående fertila kvinnorna är Offred, en tjänarinna i överbefälhavarens hushåll.

Vi får följa Offred och hur hon rör sig mellan cyniska överbefälhavare, deras elaka fruar och andra tjänarinnor med ett enda mål: att överleva och hitta den dotter som har tagits ifrån henne.

The Handmaid's Tale bygger på den kanadensiska författaren Margaret Atwoods bästsäljande böcker med samma namn och har prisats av både publiken och kritikerna. Första säsongen vann inte mindre än åtta Emmys – bland annat för bästa dramaserie och bästa kvinnliga huvudroll. Huvudrollen, Offred, spelas av Elisabeth Moss (känd från Mad Men, Top of the Lake och Ruben Östlunds The Square).

Så streamar du The Handmaid's Tale

Första säsongen av THe Handmaid's Tale ser du nu på Viaplay. Om du är eller blir kund hos Boxer kan du välja Viaplay som ett tillval. Just nu är första månaden kostnadsfri!