The Post

19 juni 2018

Se Steven Spielbergs hyllade historiska dramathriller om en av de största politiska skandalerna i USA:s historia, The Pentagon papers, med Meryl Streep och Tom Hanks i högform.

Året är 1971 och läckta dokument från CIA visar att USA:s regering ljugit om Vietnamkriget för det amerikanska folket. Vid tiden försöker Washington Posts Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare. Hon ställs nu inför det svåra beslutet att antingen hålla tyst och lyda presidenten eller avslöja sanningen och då äventyra sin tidnings och hela bolagets framtid. Tillsammans med Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, bildar hon ett osannolikt lag som tar ställning för pressfriheten.

The Post är producerad och regisserad av Steven Spielberg och i huvudrollerna ser vi Meryl Streep och Tom Hanks. Filmen nominerades till Oscars för årets bästa film och för bästa kvinnliga huvudroll vid 2018 års Oscarsgala.

Så ser du The Post

Det är enkelt att hyra filmen, både via din Tv Hub, digitalbox/smartbox och på Boxer Play.

Tv Hub och digitalbox/smartbox: Hyr The Post under Hem > Premiärer i hyrbutiken.

Boxer Play: Hyr filmen från din laptop under Butik > Premiärer.

Titta sedan i Boxer Play-appen – på plattan, mobilen eller TV:n via Chromecast. Filmen finns tillgänglig i 48 timmar och du kan se filmen var du vill i hela EU.