Skräckthrillern Clarice har premiär på Viaplay

16 februari 2021

Förbered dig på spänning när FBI-agenten Clarice Starling återupptar jakten på seriemördare och sexualbrottslingar i den nya fristående uppföljaren till thrillerklassikern "När lammen tystnar".

Ett år har gått sedan händelserna i När lammen tystnar, det första mötet med Hanibal Lecter och den traumatiska (?) sammandrabbningen med Buffalo Bill. Clarice Starling blir förflyttad från sitt laboratorium till en nybildad FBI-enhet för att utreda en serie brutala mord. Den unga agenten upptäcker snabbt något mystiskt med det första fall hon dras in i – är det verkligen en seriemördare som är i farten eller pekar spåren åt ett helt annat håll?

Att Clarice har premiär är en glädjande nyhet för alla oss som håller När lammen tystnar som en av filmhistoriens bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers och som tycker att Clarice Standing är en karaktär förtjänt av en egen serie. Rollen axlas av den australiensiska skådespelerskan Rebecca Breeds. I övriga roller ser vi bland annat Kal Penn, Michael Cudlitz och Nick Sandow.

Så streamar du Clarice på Viaplay

Du hittar serien på Viaplay som ingår i tillvalspaketen V series & film och V premium.