Trolls 2: Världsturnén

15 februari 2021
SF Anytime

© 2020 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.

Nu är det hyrfilmspremiär för efterlängtade familjefavoriten Trolls 2: Världsturnén. Följ med på ett färgsprakande musikaliskt äventyr över 6 musikstilar.

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de 6 olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut.

Trolls 2: Världsturnén är uppföljaren till omåttligt populära, och Oscarsnominerade, Trolls från 2016. I den engelska versionen ger Anna Kendrick och Justin Timberlake röst åt karaktärerna Poppy och Branch/Kvist och i den svenska versionen hör du Mimmi Sandén och Jonathan Jaarnek Norén.

Embedded content: https://youtu.be/6hlxZj-DwFU

Så här enkelt hyr du Trolls 2: Världsturnén

Trolls 2: Världsturnén har hyrfilmspremiär den 15 februari. Så här hyr du filmen hos Boxer:

I Boxer Play

Besök Boxer Play och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj Tenet och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg "Tenet". Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.