Kanalförändringar hos Boxer

På Boxer vill vi alltid kunna erbjuda våra kunder en bra tv-upplevelse med det bästa och mest relevanta kanaltutbudet.

Förhandlingar med kanalbolagen sker löpande och förändringar av våra paket sker från tid till annan, ibland lägger vi till kanaler och ibland måste vi ta bort kanaler.

V sport 1 och V sport extra flyttar in i paketen V sport och V premium

Den 15 september går våra rättigheter ut för kanalerna V sport extra och V sport 1. Detta innebär att vi inte längre kan distribuera dessa kanaler genom våra tv-paket utan kanalerna kommer framöver att finnas tillgängliga via tillvalspaketet V sport och V premium.

Med V sport eller V premium får du bland annat tillgång till Premier League, NHL, Formel 1 och NFL. Från och med i höst blir V sport dessutom den nya hemvisten för nordisk och alpin vintersport. Allt sportinnehåll finns även samlat i Viaplay, som ingår i abonnemanget.

För dig som kund innebär det att V sport 1 och V sport extra utgår i dessa kanalpaket:

 • Tv Max
 • Tv Mix
 • Som valbar kanal i Flex8 och Flex16.

Är du intresserad av kanalerna så ingår de fortfarande tillsammans med mycket annat innehåll i premiumpaketen V sport och V premium. Dessa inkluderar även Viaplay där du kan streama allt sportinnehåll.

Frågor och svar

 • Förhandlingar med kanalbolagen sker löpande hela tiden och därför kan förändringar i våra tv-paket ske, ibland lägger vi till och ibland tar vi bort kanaler.

  I detta fall går våra rättigheter ut den 15 september vilket innebär att vi inte längre kan distribuera dessa kanaler genom våra tv-paket utan kanalerna kommer vara tillgängliga via tillvalspaketeten V sport och V premium.

 • Paketeringen av V sport-kanalerna bestämmer inte vi över, utan i detta fallet är det kanalbolaget NENT som sätter sätter pris och innehåll i paketen. Och då innebär det att man också får tillgång till Fotboll/Hockey/Motor-sporten även om man inte är intresserade av alla delar.

 • Du kan när du vill logga in på Mina Sidor och byta valda kanaler i Flex8 eller Flex16. Bytet sker kostnadsfritt och slår igenom vid nästa månadsskifte.

  Det går även bra att byta kanaler genom att kontakta kundservice. Vi tar då ut en administrativ avgift på 35 kr per bytestillfälle.

 • Nej. Förändringar i våra tv-paket sker hela tiden och ibland lägger vi till och ibland tar vi bort kanaler.

 • Förändringar av våra paket sker från tid till annan, och rätten att säga upp sitt avtal beror på hur villkoren ser ut för just ditt avtal. Logga in på Mina Sidor för att kontrollera din bindnings- och uppsägningstid.

  Om du vill göra förändringar eller säga upp ditt abonnemang eller en tjänst kontaktar du Kundservice på telefon 0771-21 10 00.