Månadens TV-tips

11 januari 2022

Vad ska jag se på TV? Här får du tips på populära program på tv, de senaste serierna och ett urval av alla premiärer i januari!

Handbolls-EM - herrar

I januari är det handboll i världsklass när de bästa handbollsspelarna spelar matcher i EM i handboll i Ungern och Slovakien. Spänningen stiger och vi visar både de första matcherna, kvartsfinalerna, samt uppgörelserna i semifinal och final.

Handbolls-EM för herrar pågår mellan 13-30 januari och sänds på TV6. TV6 ingår i alla våra TV-abonnemang.

Talang - ny säsong

Efter förra årets berörande och varma säsong är Talang tillbaka den 14 januari på TV4 med nya modiga talanger som vill ge sin dröm en chans. Till Talangscenen är alla välkomna för att pröva sin dröm och allt kan verkligen hända på scen. I kommande säsong väntar starka berättelser, modiga talanger, överraskningar och framförallt många stora känslor.

Talang har premiär 14 januari kl. 20.00 och sänds på TV4, som ingår i alla våra TV-abonnemang.

Farmen - ny säsong

Farmen är tillbaka med en ny säsong där 17 nya deltagare ska ta sig an utmaningen att leva som bönder gjorde på 1800-talet. Programledare är, likt förra året, Anna Brolin och vid hennes sida står Hans Wincent som kommer att agera mentor och vägleda deltagarna.

Farmen 2022 hade premiär den 9 januari kl. 20.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra TV-abonnemang.

Secret Song Sverige - premiär

I Secret Song Sverige hyllas och överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar. Det är en enda sång, men tusen känslor. Maria Forsblom som tittarna känner igen från TV4 Nyhetsmorgon leder det nya programmet. Bland deltagarna som hyllas ser vi Kristin Kaspersen, Tareq Taylor, Keyyo, Mark Levengood, Per Andersson, Eric Saade och många fler.

Secret Song Sverige har premiär 23 januari kl. 21.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra TV-abonnemang.

1883

Stockholm – 5 januari, 2022 – I 1883, prequelserien till tittarsuccén Yellowstone, tas vi tillbaka till hur allt började för familjen Dutton. De två första avsnitten har premiär måndagen den 10 januari, exklusivt på Paramount+. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje måndag.

1883 skildrar familjen Duttons resa västerut mot ett bättre liv i Amerikas sista otämjda bastion, Montana. Det är en stark skildring av den amerikanska expansionen och ett porträtt av en familj som flyr från fattigdom på jakt efter en bättre framtid.

1883 har premiär 10 januari och sänds på streamingtjänsten Paramount+, som ingår i TV Max och i vårt streamingpaket Comhem Play+.

The Virtuoso

Fara, förräderi och mord uppdagas i en sömnig småstad när en professionell mördare accepterar ett nytt uppdrag från sin gåtfulla chef. Men torpeden har fått bristfällig information om sitt mystiska mål.

The Virutoso hade premiär den 1 januari i vårt streamingpaket Comhem Play+, som ingår i TV Max.

The Misfits

Efter att ha rekryterats av en grupp okonventionella tjuvar, finner sig den kända brottslingen Richard Pace mitt i en avancerad guldstöld som får långtgående konsekvenser för hans eget och otaliga andras liv.

The Misfits hade premiär den 7 januari i vårt streamingpaket Comhem Play+, som ingår i TV Max.

Fler nyheter i Comhem Play+ hittar du här.