Månadens TV-tips

7 juni 2022

Vad ska jag se på TV? Få tips på populära tv-program, senaste sporten samt seriepremiärerna i juni.

Naked Attraction Sverige

Programmet som alla pratar om kommer äntligen till Sverige! I Naked Attraction befinner vi oss långt ifrån den putsade digitala personan och dejtingappar. Istället börjar vi där vissa dejter slutar - med den nakna sanningen. Dejtandet sker i omvänd ordning och deltagarna introduceras spritt språngande nakna för varandra.

Naked Attraction Sverige har premiär på Kanal 5 den 7 juni kl. 22.00. Kanal 5 ingår i alla våra TV-abonnemang. Samtliga avsnitt finns även på discovery+ från 7 juni.

UEFA Nations League

UEFA Nations League är den senaste landslagsturneringen, utformad för att ersätta vänskapsmatcher och låta nationer spela mot lag med lika ranking.

Sveriges matcher

  • 2 juni kl. 20.45 Slovenien - Sverige
  • 5 juni kl. 20.45 Sverige - Norge
  • 9 juni kl. 20.45 Sverige - Serbien
  • 12 juni kl. 18.00 Norge - Sverige
  • 24 sep kl. 20.45 Serbien - Sverige
  • 27 sep kl. 20.45 Sverige - Slovenien

Med start den 2 juni kl. 20.45 kan du se Sveriges matcher på TV6 och Viaplay. TV6 ingår i alla våra TV-abonnemang.

Operation Cannabis

2019 får polisen ett tips om att något märkligt pågår på en liten gård mitt ute på den svenska landsbygden. När insatsstyrkan stormar stället gör de en historisk upptäckt.

Operation Cannabis hade premiär på TV3 den 2 juni kl. 21.00. Programmet sändes även den 6 juni kl. 22.00 på TV3. TV3 ingår i alla våra TV-abonnemang. Båda avsnitten finns på Viaplay.

Natascha Kampusch - A Lifetime in Prison

Natascha Kampusch berättar om hennes åtta och ett halvt år i fångenskap efter att hon kidnappades som tioåring, samt om det mottagandet hon fick från allmänheten när hon flydde som 18-åring.

Natascha Kampusch har premiär på TV3 den 9 juni kl. 20.00. TV3 ingår i alla våra TV-abonnemang. Alla tre avsnitt finns även på Viaplay.

Badhotellet - säsong 9

Badhotellet utspelar sig på ett charmigt strandhotell på Jylland under de händelserika åren 1928 till 1945. Varje sommar återvänder stamgästerna till hotellet för att njuta av semesterlivet medan ägarna och deras anställda gör allt för att de ska uppskatta sin vistelse. Samtidigt viskas det ständigt om hemligheter, förälskelser och relationsproblem i de lyhörda korridorerna.

Säsong 9 av Badhotellet hade premiär på TV4 den 31 maj kl. 21.00. TV4 ingår i alla våra TV-abonnemang.

Lotta på Liseberg - säsong 14

Svenskt underhållningsprogram från 2022. Det blir sommarkänslor, sol och härlig musik när Lotta Engberg bjuder in några av Sveriges främsta artister till att sjunga allsång på ett somrigt Liseberg.

Lotta på Liseberg har premiär på TV4 den 13 juni kl. 20.00. TV4 ingår i alla våra TV-abonnemang.

Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan

Välkommen på hemmafest hos ett av Sveriges mest folkkära band när Arvingarna bjuder in både kändisar och tittare till Lassemans altan i Långedrag utanför Göteborg. Ladda upp för härlig musik, mycket skratt och en stor portion gôrgo göteborgshumor.

Arvingarnas sommar sänds på TV4 på söndagar kl. 20.00 fram till 26 juni. TV4 ingår i alla våra TV-abonnemang. Tidigare avsnitt finns även att se på TV4 Play.

Pawn Stars

Seriesuccén från HISTORY Channel är tillbaka med splitternya avsnitt. Detta program tar med sig tittarna bakom kulisserna på en familjeägd pantbank i Las Vegas, där klanen Harrison driver sitt företag med lika mängder konflikter som kamratskap.

Denna familj lever och andas pantsättningsbranschen och använder sin knivskarpa kompetens för att noga bedöma värdet på de föremål deras färgstarka kunder har med sig, föremål som varierar från allt från det obskyra till det verkligt historiska.

Pawn Stars har premiär på HISTORY Channel den 10 juni kl. 20.00. HISTORY Channel ingår i TV Premium och som valbar kanal i TV Flexibel.

Vill du ha fler filmnyheter?

Varje vecka uppdaterar vi filmtoppen i Tele2 Play på de mest populära hyrfilmerna.

Till filmtoppen